• Fri fragt
  • 14 dages returret
  • Stort udvalg
  • Ingen gebyrer

Køb Philips airfryer tilbehør hos Butik24

Hos Butik24 finder du et stort udvalg af Philips Airfryer tilbehør. Med tilbehøret får du mulighed for at lave endnu flere lækre retter med din Airfryer - f.eks. kan du grille, stege eller endda bage med tilbehøret - mulighederne er derfor mange! Find tilbehøret til din Airfryer allerede i dag. Husk at du hos Butik24 får fri fragt, 14 dages returret og få dages leveringstid. Tag et kig på vores udvalg af tilbehør til airfryer i dag.

Product was successfully added to your shopping cart.

De mest populære i denne kategori

Frituregryder

Tilbehør til airfryer giver velsmagende retter

Med vores udvalg af tilbehør til din Airfryer, så kan du lave endnu flere velsmagende retter med din maskine. Skal du eksempelvis grille fisk, kød eller grøntsager, så er det oplagt at bruge en grillpande til din Airfryer med nonstick belægning. Alle tilbehørsdele er ligeledes nemme at rengøre.

Philips Airfryer XXL tilbehør

Hos Butik24 kan du også finde et stort udvalg af Phillips Airfryer XXL (HD9650/90) tilbehør. Denne stærke Philips Airfryer model giver dig mulighed for at lave mad til hele familien eller vennerne - derfor er det også oplagt at have tilbehøret til maskinen hvis du kommer ud for at skulle bage, stege eller grille for familien eller en flok venner.

Pizzabakken til en Airfryer XXL er et ‘’must-have’, hvis du skal servere lækre og sprøde pizzaer. På cirka 8 minutter kan du endda lave din yndlingspizza. Er du en sand pizzamester og laver du selv dejen, så skal du også have fat i non-stock bageform til din Airfryer XXL, som giver dig mulighed for at bage alt fra muffins, brød og madtærter. Skal du i stedet holde grillaften, så er en grillpande til din Airfryer XXL det perfekte valg.

Bestil Airfryer tilbehør hos Butik24 i dag

Hos Butik24 har vi samlet et stort udvalg af Airfryer tilbehør, så du får mulighed for at bruge din maskine til bagning, stegning og meget mere. Har du en større model, så forhandler vi også Philips Airfryer XL og XXL tilbehør. Tag et kig på vores udvalg i dag, og bestil i dag. Som altid får du fri fragt, 14 dages returret og få dages leveringstid hos Butik24.