• Fri fragt
  • 14 dages returret
  • Stort udvalg
  • Ingen gebyrer

Ladyshavere

Er du også træt af sløve engangsskrabere, der efterlader din hud irriteret efter barberingen? Så er det måske på tide at investere i en ladyshaver – og dem finder du et stort udvalg af hos Butik24. Bestil din ladyshaver her, og få fløjlsblød hud efter hver barbering.

Product was successfully added to your shopping cart.

De mest populære i denne kategori

Ladyshaver

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Sorter faldende

   

5 vare(r)

Derfor skal du vælge en ladyshaver

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en ladyshaver eller ej? Vi kan i hvert give dig mindst tre gode grunde til at investere i en ladyshaver.

Tæt og nem barbering – hver gang
En ladyshaver giver dig en tæt og nem barbering på ingen tid. Dermed sparer du tid på barberingen, ligesom du er garanteret et flot resultat ved hver eneste barbering. Du kan derfor roligt finde sommerkjolen frem – uden at frygte for smuttere og små sorte hår.

Fleksibel barbering
Det kan være svært at komme til alle steder på kroppen med en skraber. En ladyshaver giver til gengæld en mere fleksibel barbering, hvor du kommer til i alle vinkler på kroppen. Derfor kan du nemt få en tæt barbering i for eksempel armhulerne, ved bikinilinjen og andre svært tilgængelige områder på kroppen.

Undgå irriteret hud og røde knopper
Hele idéen med at fjerne kropsbehåring er opnå en følelse af velvære og skønhed. Men hvis din barbering efterlader din hud irriteret og rødlig, går idéen lidt i vasken.

Med en ladyshaver i badeværelsesskabet behøver du hverken at finde dig i uønsket kropsbehåring eller irriteret hud. Modellerne fra Philips, som du finder i vores sortiment, kommer med et patenteret skjold rundt om skæreelementerne, der skåner huden – uden at det går ud over effektivitet og finish. Du er derfor sikret en tæt barbering og silkeblød hud – hver gang.

Hvilken ladyshaver skal jeg vælge?

Hvilken ladyshaver du skal vælge, afhænger af dine ønsker til funktioner – ønsker du en alt-i-en-løsning, eller har du blot behov for en simpel shaver, der kan lette din kropsbarbering?

Philips BRL170/00 Ladyshaver Prestige med double skær er et godt valg, hvis du søger en ladyshaver, der gør det let at fjerne hår alle steder på kroppen. Modellen kommer med bikinitrimmerkam, hudstrammehætte og andre smarte funktioner, ligesom den kan tåle vand. Det betyder, at du kan ordne barberingen i badet – og dermed spare tid.

Er du udkig efter en mere simpel men effektiv model, er Philips HP6341/00 et godt valg. Den er en alsidig ladyshaver med ergonomisk greb, der giver en nem og skånsom barbering. Denne model kan ligeledes bruges til både våd- og tørbarbering

Find din ladyshaver hos Butik24

Find din næste ladyshaver hos Butik24, og få gratis levering. Se også vores udvalg af epilatorer, hvis du ønsker en hårfjerning med mere længerevarende effekt.